joi, 26 ianuarie 2017

Cum se realizeaza revizia instalatiei de gaze

Instalatiile de gaze aduc mai mult confort in orice locuinta, insa pe langa lista lunga de avantaje si beneficii intervine si o responsabilitate in plus de care trebuie sa tina cont orice proprietar, intrucat in caz contrar poate fi sanctionat usturator daca nu respecta toate conditiile impuse de lege.

Fara butelii

Un mare avantaj al instalatiilor de acest tip este acela ca nu se mai folosesc buteliile la bucatarie, care cu toate ca sunt usor de folosit, implica numeroase riscuri, iar cea mai mica neatentie poate duce la crearea o situatii foarte periculoase.




Profesionalism

Pentru a evita toate riscurile aduse de aceasta substanta, este necesar ca proprietarii locuintelor sa faca periodic revizia instalatiei de gaze, care, conform legii se efectueaza la fiecare 10 ani, dar si atunci cand instalatia nu a functionat timp de 6 luni consecutiv. Procedura nu este una complicata, insa trebuie efectuata doar de catre specialisti bine pregatiti, care sa ofere dovezi in acest sens, iar pentru locuitorii din Bucuresti sau din zonele apropiate totul este foarte simplu, deoarece pot apela la Pro Constructo. Aceasta firma este cunoscuta pentru faptul ca angajatii sunt bine pregatiti, profesionisti si sunt capabili sa gaseasca cele mai bune solutii chiar si celor mai complexe probleme.




Diferite etape


Revizia instalatiei de gaze se realizeaza in scurt timp si nu ar trebui sa aduca probleme niciunui angajat experimentat. Procedura are in vedere verificarea tuturor punctelor, elementelor si componentelor din cadrul instalatiei, astfel incat specialistii sa se asigure ca acestea functioneaza in cele mai bune conditii si nici nu exista locuri in care sa poata aparea scurgeri. De asemenea, prin verificarea componentelor este mai usor sa se identifice toate elementele care sunt mai uzate si ar putea ceda, fiind inlocuite in cel mai scurt timp, fara probleme, inainte de a duce la alte defecte mai complicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu