vineri, 4 noiembrie 2016

A inceput sezonul cizmelor lungi pentru femei

Pentru persoanele care si-au achizitionat multe haine in anii anteriori sau pentru cei care au ramas profund indragostiti de un articol vestimentar, designerii vin cu o veste buna si anume ca multe dintre aceste piese sunt din nou in trend si pot fi repurtate. In cazul in care va doriti papuci noi in garderoba, Joyas vine cu o multime de modele de incaltaminte create special pentru femeile iubitoare de fashion.
Cizmele inalte sunt ideale atat pentru toamna, cat si pentru iarna in functie de materialele din care sunt confectionate. Puteti alege in acest sezon chiar si modele decupate pentru a fi cat mai bine plasate in trend-urile impuse de marile case de moda. Pentru ca femeile se plictisesc de multe ori rapid, exista si modele mai complexe de cizme, care sigur vor atrage atentia celor din jur.

Sireturi

Multe firme de incaltaminte ne-au incurajat pe tot parcursul anului sa purtam sireturi, fie ca primavara a fost vorba de balerini, vara de sandale, iar acum iarna de cizme. In acest sezon aveti de ales intre impletiturile de sireturi care au ca scop asezarea incaltamintei mai bine pe picior sau acele snururi facute strict pentru design. Daca vreti sa aveti un look mai deosebit atat ziua, cat si seara, indiferent daca participati la un eveniment sau pur si simplu mergeti la serviciu, nu ezitati sa intrati in posesia acestor cizme lungi pentru femei.

Gama pastelata

Daca v-ati pus deja in minte modelul si croiala pe care o doriti, nu mai ramane decat sa stabiliti culoarea bineinteles tot in functie de tendinte, dar si de preferintele dumneavoastra. Chiar daca pentru aceasta perioada indicat este sa purtam maro, negru sau gri, nuanta unei perechi de cizme lungi pentru femei poate influenta total o tinuta si din acest motiv trebuie acordata mai multa atentie alegerii facute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu