duminică, 4 septembrie 2016

Geamurile Termoizolante importante in izolarea termica

De fiecare data cand renovam o locuinta sau construim una de la zero, acordam o atentie importanta tamplariei, intrucat aparent este un aspect minor, insa pe termen lung ne poate aduce confortul de care avem nevoie. Din ce in ce mai popular este geamul termoizolant, datorita faptului ca este accesibil din punct de vedere financiar, insa aduce si numeroase avantaje. In primul rand, proprietarii de locuinte sunt pusi in dificultate atunci cand trebuie sa aleaga in anumit tip, intrucat piata este plina de astfel de produse, insa acestia ar trebui sa tina cont de faptul ca pretul cel mai mic se poate transforma in viitor si in economii mai reduse.

Cel mai popular

Geamul termoizolant sau geamul termopan, asa cum este cunoscut de cea mai mare parte a
persoanelor este alcatuit din cateva straturi de sticla, bine etansate intre ele, care asigura un grad sporit de confort. Acestea promit o buna izolare fonica, cat si termica, oferind clientilor optiunea de a alege diferite tipuri de sticla, pentru a putea fi personalizate pana la cele mai mici detalii.

Solutii pentru toata lumea

Pentru cei care locuiesc la ultimele etaje ale blocurilor de 8 sau 10 etaje, cea mai recomandata este sticla fumurie, care nu permite patrunderea razelor soarelui, astfel ca incaperile nu se incing foarte tare. In plus, cei care au vederea obstructionata de alte blocuri sau locuinte, ar putea alege sticla colorata sau reflectorizanta pentru a se putea bucura de un grad sporit de intimitate.

Fara probleme

De asemenea, cei care locuiesc in zonele montane, isi pot alege un geam termoizolant cu mai multe straturi de sticla, astfel incat sa asigure un confort termic ideal. Pe aceasta cale se previne si formarea condensului, care, pe termen lung favorizeaza aparitia mucegaiului ce afecteaza peretii, dar poate pune si sanatatea locuitorilor in pericol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu