joi, 8 septembrie 2016

De unde cumparam geci si paltoane pentu fetite?

Odata cu sfarsitul verii parintii incep sa caute pe internet diverse poze si articole cu vestimentatia de toamna-iarna a copiilor. Cel mai adesea, acestia se intereseaza cu privire la geci si paltoane pentru fete deoarece sezonul bluzelor subtiri s-a incheiat. Prin urmare, aceasta piesa obligatorie in anotimpurile mai reci trebuie aleasa cu grija, in functie de dorintele fiecaruia, dar si in conformitate cu trendurile. Fie ca este vorba despre geci sau paltoane, Yolka va pune la dispozitie numeroase modele practice si stilate, la un pret avantajos.

Geci

Gecile din piele sau din imitatie se situeaza din nou pe primul loc in clasamentul de moda toamna-iarna. In general, la mare cautare sunt cam aceleasi modele ca in anii precedenti, precum cele tip sacou, cu modele sau cele cu o tenta rock. Desi la inceput nu prea erau indragite de copii, acestea sunt foarte practice si se gasesc in diverse culori care sa le atraga atentia.

Pentru zilele mai racoroase, combinatia dintre blanita si piele sau fas reprezinta o piesa importanta din garderoba oricarei fetite. Aceasta poate fi achizitionata in diverse modele, culori sau marimi. In plus, blanita colorata, naturala sau artificiala este potrivita atat la blugi, cat si la rochite. Precum pielea, materialul de blug, denimul este extrem de cautat de micile fashioniste, acesta putand fi purtat in diferite combinatii.

Paltoane


Daca va doriti geci si paltoane pentru fete, insa nu sunteti hotarat pe care dintre cele doua sa le
alegeti, trebuie sa stiti ca pe Yolka gasiti aproape orice model doriti. In functie de buget puteti sa va achizitionati ambele piese, iar la o comanda de minim 200 lei, transportul este gratuit. Fie ca vreti un palton clasic, fie ca vreti unul colorat, din lana, elegant sau cu un design iesit din tipare, veti gasi toate aceste produse la un click distanta, fara a pierde timpul prin magazine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu