sâmbătă, 1 iulie 2017

Detalii despre un zbor pana la Dortumd

Zborurile catre Dortmund au loc de pe Aeroportul International Henri Coanda, aeroport aflat la aproximativ 16 kilometri de centru Bucurestiului, pe Calea Bucurestilor 224E. In mod ciudat, singura companie aeriana care se ocupa de aceasta directie este Wizz Air, iar durata unei calatorii este de aproximativ 2 ore si jumatate.
       Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului, 30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.
     Aeroportul Dortmund este situat in parteade est a zonei Ruhr, la 10 km (de centrul oraşului Dortmund) şi este unul din cele mai mari aeroporturi din regiune.Pentru a ajunge in oras puteti alege intre mai multe mijloace de  transport in comun (trenuri si autobuze) cat si taxiuri, mijloacele de transport in comun avand plecari din statia autobuzului destul de frecvent.
     Dortmund este unul dintre cele mai mari orase din zona Ruhr. Pentru multa vreme, acesta a fost cunoscut pentru activitatea industriala, fiind denumit si ''orasul otelulului''. Orasul s-a schimbat de-a lungul timpului, ajungand astazi o metropola in toata regula, cu mall-uri de toate felurile, gastronomie bogata avand elemnte din toate colturile lumii, zone mari cu verdeata si o mare varietate culturala. Adevarul este ca Dortmund nu reprezinta o tractie turistica majora in comparatie cu celelate orase din Germania. Desi in acest oras nu se pune accent pe turism, tot veti gasi cateva obiective turistice demne de vizitat. Printre atractiile turistice ce pot fi vizitate in Dortmund se enumera: Parcul Westfalen, Muzeul de Istorie, Muzeul de Arta si Istorie a Culturii, Gradina botanica Romberg, Parcul Fredenbaum, Muzeul Ostwall, Sala de Concerte, etc.

    Asadar, Dortmund, este o locatie ideala in Germanai unde puteti simti aerul de provincie specific Germaniei desi nu exista obiective turistice exceptionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu