luni, 23 mai 2016

Unde te poti caza ieftin in Brasov

Cine cauta cazare ieftina in Brasov nu trebuie sa se orienteze doar catre hotelurile si pensiunile de 2 stele de la marginea orasului, intrucat pot sta in conditii mult mai bune, la un pret asemanator, chiar in inima orasului. Solutia o reprezinta inchirierea apartamentelor in regim hotelier, fenomen tot mai des intalnit si in tara noastra, unde romanii cauta solutii mai bune atunci cand merg in vacante. Acest obicei a fost preluat din tarile europene mai dezvoltate, unde oamenii care aveau un apartament sau o casa de vacanta au decis ca este mai bine sa il inchirieze altora doar pe durata vacantelor, decat sa fie nelocuit.

Avantajele regimului hotelier 


Inchirierea in regim hotelier aduce numeroase avantaje, pe langa cel evident, din punct de vedere financiar, insa oaspetii au posibilitatea de a descoperi modul in care traiesc localnicii. In plus, aceste apartamente sunt situate in apropiere de restaurante, cafenele, baruri, ideale pentru petrecerea serilor in oras. Daca este nevoie, se poate opta pentru un apartament situat intr-o zona din proximitatea unei institutii sau oricare alt punct ce reprezinta un interes pentru oaspeti, flexibilitatea fiind un mare avantaj pentru toata lumea.

De asemenea, regimul hotelier asigura si propria bucatarie, baie si cel mai probabil televizor, aer conditionat si internet wireless. Daca reprezinta un factor important, se pot cauta doar apartamente care dispun si de masina de spalat, pentru a avea un bagaj mai usor de transportat si mai comod.

Dezavantaje


Acestea nu reprezinta neaparat dezavantaje, insa pot fi considerate niste minusuri pentru unii turisti. Astfel, unele apartamente impun o sedere minima de 7 nopti, insa acesta nu este cazul pentru toate si pentru unii nu reprezinta o problema. De asemenea, nu exista receptie, iar atunci cand poate aparea o problema, este nevoie de contactarea proprietarului, care nu ajunge in cel mai scurt timp intotdeauna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu